Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Daydream kompatibilisek lesznek a csúcs Samsung és LG telefonok

Ezzel a váratlan bejelentéssel kezdődött a Google éves fejlesztői konferenciája.

2017. május 18. - vrgamer

the-google-daydream.png

Kép: YouTube. Daydream fejszett az előlapra csatolt kontrollerével.

Remek hírrel kezdődött a Google éves fejlesztői konferenciája. A VR piac ma meglehetősen széttöredezett, és ahogy a független fejlesztések beérnek, például kicksarteres kampányok formájában, egyre inkább az lehet. Ennek próbálja elejét venni a Google, aminek igazán örülünk.

A hír szerint a Samsung S8 és az S8 plus, illetve az LG következő csúcstelefonja hivatalosan is megkapja a Daydream szoftveres támogatást, még az idén. Ez már csak azért is biztató, mert nem kell az S8 tulajoknak házilag barkácsolni a telefonjukat, ahogy korábban céloztunk rá.

Ez az első alkalom, hogy a Google nevén nevezett egy konkrét Samsung telefont, amikor a Daydreamről van szó. Az LG Daydream kompatibilis készüléke még nem jelent meg, nem is tudni róla semmit. Már tavaly ilyenkor is ígérte a Google, hogy jönnek Daydream kompatibilis telók olyan gyártóktól, mint a Samsung, a HTC, az LG, a Huawei, a ZTE, az Alcatel és az Asus. Máig sem sok ilyen van, úgyhogy a mostani bejelentés fontos a Daydream terjedése szempontjából.

Forrás: Road to VR

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr9812519173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása