Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

A Dragonball AR a legbékésebb apukából is kihozza a kamehamehát

A kiterjesztett valóságban végre kedvünkre lődözhetjük kezeinkből az energiasugarakat, megleckéztetve a macskát vagy éppen a feleselő kölköt.

2017. április 20. - vrgamer

dragon-ball-z-vr-969x545.png

Nem túlzás azt állítani, hogy a Dragonball volt az első igazán nagy sikerű anime, ami meghódította a világ többi részét is, Magyarországot például biztosan. Az 1984-ben indult képregény megkapta a rajzfilmfeldolgozását, majd a folytatások is, amivel sok száz részesre bővült az anime. Emellett majdnem két tucatnyi egész estés rajzfilm is készült, és ki tudja hol a vége, hiszen a sorozat sokadik inkarnációja most is fut Japánban.

A játékgyártó Mega House idén igazán nagyot guríthat, ha valóra váltja minden rajongó dédelgetett álmát. Ahogy az alábbi reklámból is kiderül, a kiterjesztett valóságban (AR) végre kedvünkre lődözhetjük kezeinkből az energiasugarakat, ahogy az egyszeri családapa is teszi ezt a kölkök előtt. A program egészen pontosan két részből áll, a virtuális valóság (VR) részében a sorozatra épülő sztorit lehet majd végigjátszani, a másik része pedig az említett AR, amikor a valóságos környezetben jelennek meg a VR elemek, lásd halálsugár.

Szerintünk ez baromi jó mókának tűnik, vinnénk mint a cukrot, de erre még a nyárig várni kell. A Mega House nem csak a szoftvert adja, hanem egy mobilos VR szemüveget, ami első és második ránézésre is a Bobovr Z4 (nem véletlenül ajánlgattuk már mi is). Továbbá két, ujjra húzható kontrollert, ilyen megoldást még nem láttunk, de nagyon ötletesnek tűnik. Az egész csomagot a könnyen megjegyezhető BotsNew Characters VR Dragonball Z címmel látták el. Japán megjelenés júliusban, 12.000 jenért, ami durván 32.000 forint. Hogy a világ többi részén mikor lesz elérhető, arról még nincs hír.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr3712440867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása