Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Csapj a húrok közé: megjelent a Rock Band VR

2017. március 24. - vrgamer

rock_band_vr_key_art_0.png

A Rock Band VR sajnos csak Oculus Rift-en elérhető, méghozzá nem is kevés pénzért, illetve kell hozzá a Touch, az ötféle támogatott gitár közül valamelyik és a speckó konnektor, ami a gitárra erősítve megjeleníti azt a virtuális térben. 

Az alábbi videóban röviden összefoglalják a játékmenetet és a választható játékmódokat. A klasszikus mód megidézi az elődöket. A lényeges különbséget a régi és az új Rock Band között úgy lehetne legjobban érzékeltetni, mint ahogy az élő koncert és a steril stúdiófelvétel viszonyul egymáshoz.

A játéknak sztorija is van, amely szerint az Autoblaster nevű kutyaütő banda legújabb gitáros üdvöskéje vagyunk. A cél a csapat felfuttatása a legelső garázskoncertektől az egyre nívósabb fellépéséken keresztül a legmagasabb csúcsokig, amik itt zsúfolt stadionokat jelentenek.

A játék 60 nótával indul, olyan neves előadókkal mint a Avenged Sevenfold, blink-182, David Bowie, The Foo Fighters, Maroon 5 and Rage Against the Machine és még sok másikkal. A fejlesztő Harmonix stúdió már ügyködik is ez első kiegészítőn, ami Aerosmith számokat tartalmaz, megjelenés valamikor áprilisban.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr5012367341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása