Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

A Resident Evil 7 játékosainak tizede már VR-ban tolja

A Playstation VR első nagy húzóneve berántotta a játékosokat a virtuális valóságba. Majdnem tíz a százalékuk fejszettel játszik Resident Evil-t a statisztikák szerint.

2017. január 29. - vrgamer

A múlt héten megjelent Resident Evil 7: Biohazard a Capcom sikersorozatának régen várt folytatása, és úgy tűnik megérte a várakozás, nagyon jó kritikákat kap, máris 2.5 millió példányt adtak el belőle, amit március végéig 4 millióra szeretnének feltornászni.

resident-evil-7-vr.jpg

A hetedik rész nem csupán szimpla folytatás, hanem teljesen új játékélményt is nyújt, hiszen az elejétől a végéig Playstation VR-ban játszható. Ennek az oldalnak köszönhetően úgy tűnik, megérte a fáradozást az újfajta játékmód elkészítése, a jelenlegi állás szerint a gémerek 9.5 százaléka, egészen pontosan 82 541-en élik át a borzalmakat fejszettben.

resi_7_stat.png

Ez elképesztően jó adat, tekintve hogy alig pár hónapos a PSVR, a Resi 7 pedig az első nagy húzónév a platformra. Ugyanakkor meg kell említeni, hogy egészen pontosan nem lehet tudni mit jelentenek a számok. Lehet, hogy valaki éppen csak kipróbálja a fejszettben, és a pár perc múlva eldönti, hogy soha többé nem lép be így a játékba, mert képtelen elviselni a szinte már kézzel fogható horrort. Az is megeshet, hogy a tévéjét dobja ki, mert a hagyományos játék sokkal szürkébb élményt nyújt a PSVR után.

Másképpen fogalmazva: érdemes lesz időről időre rápillantani erre a naponta frissülő kimutatásra. Kiderül majd belőle, hogy sokan csak kíváncsiságból tettek-e próbát a VR-ral. Akkor ez érték csökkenni fog (igaz akkor is, ha egyre többen kezdenek el játszani, lásd eladási adatok), viszont ha stagnál, vagy növekedésnek indul (jelenleg ez a trend), azt jelenti, hogy egyre többeknek hozza meg a kedvét a virtuális valóság. Így legyen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr4012166641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása