Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Bemutatta első VR filmsorozatát a Within

A robotikát kutató Boston Dynamics-ot mutatja be a sorozat első, tizenegy perces VR rövidfilmje.

2017. január 13. - vrgamer

Ötrészes sorozat jelenik meg The Possible (A lehetséges) címmel a virtuális valóság filmekben utazó Within oldalán a következő hetekben. A dokumentumfilmek a tudományos és technológiai fejlődésről szólnak. Rendezőjük az a David Gelb, akinek a nagyszerű netflixes, már két évadot megélt, a világ legnagyszerűbb szakácsait bemutató Chef's Table-t is köszönhetjük.

A tegnap debütált első rész címe Hello Robot, ami a robotikában élen járó Boston Dynamics kutatólaboratóriumot és legújabb fejlesztéseiket mutatja be. Ezt követi majd a Listening to the Universe, a Speed Machine, a Space Balloon és a Hoverboard című részek, amelyek a következő hetekben válnak elérhetővé. Az utolsó rész debütálása a Tribeca Filmfesztivál első napján várható.

Mindegyik rész végén extra filmecske látható a sorozat létrejöttét részben finanszírozó General Electric-től. Ez a Fighting Fire With Fire című alkotás egy meglehetősen látványos kutatási eredmény bemutatója.

Minden innováció mögött van egy művész, egyedi látásmóddal a jövőre. A The Possible közelebb visz minket ezekhez a technológiákhoz, fejlesztésekhez, a kiötlőikhez, közelebb mint valaha – nyilatkozta a Within főnöke, Chris Milk, aki szintén rendező.

Forrás: hollywoodreporter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr7312122847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása