Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Megérkezett a második világháború a HTC Vive-ra

A mai naptól elérhető a Viveporton a kiadó exklúzív játéka, a Front Defense, ami a második világháború európai színterét mutatja be – a virtuális valóságban.

2017. június 27. - vrgamer

c1g9tp-w8aatpzj.jpg

A játékot Fantahorn Studio készítette, ami a Vive egyik saját fejlesztőcsapata, emiatt is csak HTC Vive-on elérhető a program. A szobaléptéket kihasználó VR-élmény a normandiai partraszállás után játszódik egy kitalált európai városban, ami lassan, de biztosan áldozatául esik a nácik és a szövetségesek között dúló rettenetes csatákban.

A HTC Vive biztosította szabad mozgást ki lehet, sőt ki kell használni, ha a játékban nem akarunk idő előtt elhalálozni. Éppen ezért be kell húzódni a fedezékek mögé, leguggolni a fejmagasságban száguldó lövedékek elől és persze használni kell a fegyvereket, amikből nincs hiány. Vannak pisztolyok, puskák, golyószórók, gránátok, ágyúk és páncélököl is. Ha még ezek sem lennének elegendőek a nehézpáncélos német járművek ellen, akkor légicsapást kérhetünk, de ha a mieink helyett Stuka vadászbombázók jelennének meg, akkor irány a légvédelmi üteg.

A Front Defense elképesztően látványos, a futása zökkenőmentes még a legvadabban dúló csata közepette is (ez alapvető követelmény az igényes VR-játékoknál). A pályák egyre nehezednek, az utolsó megmérettetésnél pedig valamilyen különleges náci szuperfegyvert kell használni a főellenség legyőzéséhez.

A Front Defense mától játszható a Viveporton keresztül, elvileg jön majd Steamre is, ezt az infót még nem erősítették meg. A Front Defense hamarosan kipróbálható a VRGamer standjánál a békéscsabai Csaba Centerben.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr3812624355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása