Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

A Google felvásárolta a Job Simulator-t fejlesztő céget

Váratlan lépés során a Google felvásárolta a Owlchemy Labs nevű fejlesztőcéget, ez a csapat követte el a Job Simulator (2016) és a Rick and Morty: Virtual Rick-ality (2017) játékokat.

2017. május 11. - vrgamer

rick_and_morty_virtual_rick-ality.jpgKép: Steam

A VR-játékokat fejlesztő cégeknek még nincs nagy múltjuk, hiszen pár éve a többség még nem is létezett. Az Owlchemy Labs azonban máris a legismertebbek közé tartozik, mivel a HTC Vive és az Oculus Rift piacra dobásakor (majd később a Playstation VR megjelenésekor) a Job Simulator nevű játékukkal óriási sikert arattak. A VRGamer csapat is megtapasztalta már, mekkora rajongótábora van a játéknak: tényleg masszív.

Tavaly év végéig a fejlesztőcsapat 3 millió dollárnál is többet keresett a rajzfilmszerű grafikával, de nagyon átgondolt játékmenettel, remekül működő viccekkel és rengeteg interaktív elemmel tarkított 'munkaszimulátorral'.

job_sim.jpgKép: Steam

Alig pár hete jelent meg második alkotásuk, a Rick and Morty: Virtual Rick-ality, ami a hasonló című rajzfilmsorozatra épül. Készítésében részt vett a sorozatot főnöke, Justin Roiland is, ezért a játék hangulatára nem lehet panasz. A többi részére sem, hiszen itt is aprólékosan kidolgozott minden interakciós lehetőség, ami számtalan poén forrása.

Szóval a Owlchemy Labs már másodjára tette le a névjegyét az asztalra, amit most a Google (képletesen szólva, ugye) fel is vett. Mindkét fél kitörő lelkesedéssel számolt be a felvásárlásról, a fejlesztőcég külön hangsúlyozza, hogy folytatják a munkát ugyan úgy, ahogy eddig is tették.

Forrás: RoadtoVR

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr1712499211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása