Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Új Star Wars VR játék érkezik... az amerikai Nissan autószalonokba

Igen fura megállapodást kötött a Lucasfilm, ugyanis ezt az új Star Wars minijátékot (vagy élményt) csak Amerikában, ott is csak néhány kiválasztott autószalonban lehet majd kipróbálni. Reméljük, az ára nem egy gépjárművásárlás lesz.

2017. november 06. - vrgamer

droid-repair-bay-key-art.jpgNyilván minden létező cég kihasználja a lehetőséget, hogy meglovagolja a közeledő új Csillagok Háborúja előtti reklámőrületet, ezért is jöhetett létre ez a meglehetősen furcsa deal. Nem kispályások fércművéről lehet szó, ugyanis a Star Wars: Droid Repair Bay - Astro-Mechanic for the Resistance készítője a zseniális ILMxLAB műhelye, akiknek a Trials on Tatooine című interaktív rövidfilmet is köszönhetjük.

Akinek volt már lehetősége kipróbálni például HTC Vive-on ezt a néhány perces élményt, amiben a javításra szoruló Ezeréves Sólymot kell megvédenünk a rohamosztagosok támadásától, azonnal képbe kerül, micsoda óriási élmény a virtuális valóság. Azok az emberek százai, akik kipróbálták a VRGamernél ezt a játékot, kivétel nélkül el voltak ragadtatva, csak rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptunk.

Ezért is nézünk nagy bociszemekkel, amikor azt a hírt olvassuk, hogy a Star Wars: Droid Repair Bay csak az USA, Mexikó és Kanada néhány kiválasztott Nissan autókereskedésében lesz kipróbálható. Arról, hogy pontosan mi is a Droid Repair Bay, milyen hosszú a játékmenet, mit kell benne csinálni, nem tudni még semmit, az alábbi pár képen túl még egy trailer sem jött ki még hozzá. Reméljük, hogy az Utolsó Jedi című film bemutatója után az erő egyensúlyba kerül, és a játék felkerül a SteamVR-ra.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr1713196392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása