Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Elképesztő Star Wars VR-t nyit a Disney World

A maga nemében első hiperrealiszikus virtuális kalandként hirdetik a Star Wars: Secrets of the Empire című élményt.

2017. október 17. - vrgamer

star-wars-secrets-of-the-empire-the-void.jpg

Összefogott a Lucasfilm, az ILMxLAB és a The VOID, hogy olyat alkosson, ami minden Csillagok háborúja és VR rajongó álma. Négyen egyszerre játszható kalandról van szó egy hatalmas, érzékelőkkel teleaggatott teremben. A játékosok háton viselhető számítógépet, fejszettet és kontrollereket kapnak, így szabadon mozoghatnak a valós térben.

A virtuális világban azonban a Mustafar lávával borított felszínére kerülnek, hol egy titkos küldetés keretében kell behatolniuk az ott lévő birodalmi létesítménybe, hogy létfontosságú adatokat szerezzenek meg. Minden sarkon valami próbatétel vár rájuk, amint közelednek a célpontjukhoz.

Nem ez lesz az első ilyen aréna típusú játék, az oroszoknak is van, de a The VOID is készített már hasonlót a Szellemirtók tematikájában, például New Yorkban és Torontóban. A Star Wars: Secrets of the Empire a floridai Diseny Worldben nyílik december 16-án (nyilván meglovagolják az új film mozipremierjét), majd január 5-én a kaliforniai Disneylandbe is megérkezik.

A harminc perces kaland fejenként harminc dollárba kerül majd, jegyeket máris lehet venni rá.

RoadToVR

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr2213006894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása