Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

A Facebook már a következő fejszettjét is promózza

Az Oculus Go hamarosan megjelenik, de már a következő fejlesztés is közelebb került a végleges formájához.

2017. október 13. - vrgamer

A Santa Cruz nevű prototípus már az egy évvel ezelőtti Oculus Connect konferencián is felbukkant, és most sem merült feledésbe, sőt. Ez is teljesen önálló fejszett lesz, azonban fejlettebb az Oculus Gónál. Képes a vezeték nélküli követésre, illetve a kontrollerek 6 utas szabadsági fokára (6DOF), úgy mint a nagy testvér Rift. Az UploadVR újságírója idén is kipróbálta, méghozzá háromszor.

Beszámolója szerint a kontrollerek követését csak akkor veszítette el a fejszett, ha azok teljesen kikerültek a látóköréből. Egyébként egész nagy területen mászkált és mozgatta a kezeiben a kontrollereket gond nélkül. Magát John Carmackot, az Oculus technikai főnökét kérdezgette a Santa Cruz specifikációiról, persze nem sok konkrét választ kapott. A megjelenítő mindenesetre nagyon szép képet alkot, szinte alig látható a képpontok közötti űr. Ebből a szempontból fejlettebb mint az Oculus Rift, de hogy konkrétan milyen panel van benne, nem derült ki, csak annyi, hogy más mint az eddigiekben.

A Santa Cruz fejlesztői változata valamikor 2018-ban már el is jut a programozókhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr5112967227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása