Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Picit módosított PSVR fejszett érkezik

A Playstation VR a közelgő születésnapjára néhány kisebb módosításon esik át.

2017. október 02. - vrgamer

new-psvr-model-1024x565.pngJapán értesülések alapján arról számolt be az UploadVR, hogy a két hét múlva esedékes évforduló alkalmából újfajta PSVR érkezik a boltokba. Ezek azonban nem olyan jelentős változtatások, hogy a 2-es számot odabiggyesszék a neve után. Lássuk mik a módosítások.

A PSVR központi feldolgozó egysége most már átengedi a HDR jelet. A PS4 tavaly kapta meg a HDR kezelésének képességét, de a fejszettet el kellett távolítani, hogy a tévén a látványvilág megcsillogtassa magát. Ez csak annyiban változott tehát, hogy a PSVR továbbra sem dolgozza fel a HDR-t, de nem kell eltávolítani, ahhoz hogy a tévén megjelenjen.

A fejpánton újratervezték a fülhallgatók helyét, és a konzolhoz kapcsolódó kábel vékonyabb és könnyebb lett. Ez üdvözítő fejlemény, mert sokan panaszkodtak arra, hogy hajlamos kellemetlenül tekeredni. És igazából ennyi, a beltartalomhoz nem nyúlnak elvileg, arra még várni kell a tényleges PSVR 2 megjelenéséig. Aki tehát PSVR vásárlásán töri a fejét, lehet, hogy érdemes várnia ennek az újabb modellnek a megjelenéséig.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr5812921453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása