Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Jön a The Bellows PSVR-ra

Azoknak a PlayStation VR birtokosoknak, akiknek ellenállhatatlan vágyuk kísértetkastélyban rettegniük és önfeledten sikoltozniuk a félelemtől, már nem kell sokáig várniuk.

2017. július 06. - vrgamer

the_bellows_by_castlesteps_psvr_trailer_video_for_playstation_4.jpg

A horrorjátékok remekül működnek a virtuális valóságban, mondhatni ez a platform, ahol igazán kibontakozhatnak. Sokkal félelmetesebb, ha mi magunk éljük át az ijesztő, rémisztő események, nem csak a játékbeli karakterünk. A Castle Steps fejlesztette The Bellows pedig képes teljesíteni az elvárásokat, magyarán ha valaki van elég bátor, hogy játsszon vele, hamarosan minimum sikoltozni fog. A VRGamer tapasztalatai szerint ez kivétel nélkül, minden bátor próbálkozóval megtörtént, pedig már nem kevesen merészkedtek a The Bellows világába.

A játékban, vagyis inkább élményben egy kísértetkastélyban bolyong a játékos, odakint nyilván éjszaka van és vihar tombol, az épületet pedig jó pár évtizede hagyják pusztulni, így normális világításról ne is álmodjunk, a falak penészesek, a bútorok lepusztultak, az ablakok és az ajtók koszosak, de hamarosan ezek jelentik majd a legkevesebb problémát amiért reklamálnák a gondnoknál. Az épület ugyanis korántsem olyan elhagyatott, mint elsőre hinnénk.

A The Bellows még 2016-ban jelent meg HTC Vive-ra, és most bejelentették, hogy kiadják PlayStation VR-ra is. Ha minden igaz, kihasználja majd a képességeit a PS Move kontrollereknek, de ez még nem biztos, itt akár a megszokott konzolos kontroller is működhet, mivel Vive-nál a nagy kerek gomb nyomva tartásával oldották meg a közlekedést.

A PlayStationre már egy szépen polírozott játék érkezik, hiszen az elmúlt évben sokat fejlesztettek és hibamentesíttek a fejlesztők, illetve a játékidő is megnövekedett nagyjából tizenöt percre, ám ennyi pont elég ebből a nyomasztó horrorból, így is emlékezetes élmény lesz, ebben biztosak vagyunk. Hogy mikor és mennyiért csaphatnak le rá a PSVR tulajdonosok? Ezeket még pontosan nem tudni, az első hivatalos trailer viszont tegnap debütált:

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr7312645747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása