Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Holnap szülinapozik a HTC Vive is

Alig egy hete ünnepelte első születésnapját az Oculus Rift, április 5-én pedig a Vive teszi ugyanezt.

2017. április 04. - vrgamer

htc_vive_vr_birthday_vive_day_facebook-hmd-730x548.jpg

Ahogy ilyenkor lenni szokott, izgalmas kedvezményekkel, sőt akár teljesen ingyenes cuccokkal kedveskednek szoftveres vagy akár hardveres oldalról is. A Vive-nál még ennél is tovább mennek, teljesen típusú új előfizetési rendszert vezetnek be.

A VR világ nagy rákfenéje a mindmáig kevés tartalom, a meglévők pedig nem mindig elég vonzóak azért, hogy több tucatnyi dollárt fizessenek érte a felhasználók. No, ezt a hagyományos rendszert alakítják át a Viveporton. Havi előfizetési rendszert vezetnek be, aminek keretében 5 játékot használhatunk. Az előfizetés minden Vive tulaj számára az első hónapban ingyenes lesz.

Az induló csomag a következő szoftvereket tartalmazza: TheBlu, Richie’s Plank Experience, Everest VR, Fantastic Contraption, és a Mars Odyssey. Az ingyenes hónap lejárta után 6.99 dollárért (kb. 2000 forint) újabb öt játékot választhatunk a kínálatból.

Számos kritika fogalmazódott meg amiatt, hogy egy-egy játék mindössze egy-két órányi szórakozást ígér, de elkérnek érte akár 15 dollárt is. Ezzel az új rendszerrel ezek a gondok kiküszöbölődhetnek, és az előfizető minden őt akár kicsit is érdeklő szoftvert idővel kipróbálhat.

További szülinapi ajándék, hogy a 20 dolláros Arcade Saga egy napig (április 5-én) ingyen lesz megkaparintható. Akik pedig magát a Vive rendszert vásárolnák meg, holnap 100 dollárral olcsóbban tehetik meg ezt, 699 dolcsiért.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr7312400997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása