Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Ma érkezhet a Raw Data PSVR-ra

Az egyik leglátványosabb sci-fi FPS majdnem egy éves fejlesztés után végre elérte az 1.0-ás verziót, ennek örömére kedvezményesen lehet megvásárolni, és jön a PSVR port is.

2017. október 10. - vrgamer

wallpaper-megabot-1920x1080.jpgA Raw Data 2016 júliusában jelent meg HTC Vive-re a SteamVR-en korai hozzáférés állapotban. Már akkor nagy érdeklődést váltott ki ez a cyberpunkos beütésű lövöldözős, kardozós és egyéb módon hentelős játék. Azóta megjelent Oculus Riftre is a Touch kontrollerek támogatásával, illetve a fejlesztő srácok két kézzel pakolták bele a tartalmakat.

A játék támogatja a cross-platformot pc-n, ami többjátékos módot tesz lehetővé, értelemszerűen a Vive és a Rift felhasználók között, egyszerre akár tízen is harcolhatnak egymás ellen.

Bővült a sztori, most már négy karakter választható eltérő fegyverekkel, képességekkel és specializációkkal. Lett egy csomó új pálya, új típusú ellenfelek, új fegyverek, amik még változatosabbá teszik az akciózást.

Maga a látvány is fejlődött, mert az Unreal motor forward leképezőjére használatára váltottak, ami különösen hatékony a virtuális valóságban.

A Raw Data most, hogy kilépett a béta fázisból és elérte az 1.0-ás verziót (sőt, Riftes gondok miatt már az 1.01-et) kedvezményesen megvásárolható október 17-ig a Steamen. Az alapjátékra 25 százalék kedvezmény jár, a játékhoz írt zenei albummal (OST) együtt megvásárolható verzióra pedig 28 százalék.

A PlayStationre adaptált verzió megjelenése körül van némi zavar, egyes hírek szerint október 5-én kellett volna debütálni, más források szerint a mai nap a megjelenés dátuma, mindenesetre a Store-ban a cikk írásakor még nem érhető el a játék.

Kép: https://survios.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr8012948563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása