Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

A Scorn – Part 1 of 2: Dasein kap VR-pályát is

A közösségi finanszírozású horrorjáték támogatói bizalmat adtak, hogy a játékban legyen VR-os tartalom is.

2017. október 09. - vrgamer

scorn1_1.jpg

Alig pár nappal a határidő lejárta előtt sikerült megugrani a 175 ezer dolláros határt a Kickstarteren, így lesz a játékban lesz egy VR-pálya, hogy a készítők szerint a játékosok teljesen átélhessék a Scorn világának hangulatát. Ami ilyesmi leszen:

A nem titkoltan az Alien filmek világára hasonlító Scorn a szerb Ebb Software gondozásában készül. A gyönyörűségesen undorító vizualitással nem lesz gond, reméljük az eredetiséggel sem, mert azért van nem is egy hasonló játék, akár a rég, akár a közelmúltból.

 

A játékot még mindig meg lehet vásárolni 17 dolcsiért, ami egy év múlva lehet kész. Ez a pc-s verzióra igaz, a VR-os változatról még nem tudni, hogy milyen platformokra készül és, hogy az alapjátékkal együtt jön-e, vagy később valamilyen kiegészítő formájában.

Képek: https://scorn-game.com/pages/media

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr7112945183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása