Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

E3 VR: Doom VFR az év végén érkezik, de az első trailer már most

A gém a tavalyi reboot kvázi folytatása, teljesen a VR igényeihez szabva, tehát nem a már meglévő tartalmakat alakítják át, hanem újakat kapunk.

2017. június 12. - vrgamer

doom_vfr_header.jpg

Az idei E3 kezdetét a Bethesda határozza meg, és ami különösen kedves számunkra, hogy kijöttek az első infók a Doom hivatalos VR verziójáról. Amit eddig tudunk: a játék a negyedik negyedévben lesz megvásárolható a Steamen 29.99 dollárért. A gém a tavalyi reboot kvázi folytatása, teljesen a VR igényeihez szabva, tehát nem a már meglévő tartalmakat alakítják át, hanem újakat kapunk. A történet ugyanott játszódik, a marsi katonai bázison, amit elözönlöttek a pokolbéli hordák, és a játékos feladata lesz rendet vágni a démoni légiók között.

A játék HTC Vive-ra és PSVR-ra biztosan érkezik, Oculus Rift-es támogatásról nagy a csend, ami nem is meglepő, hiszen a Bethesda azzal a Zenimax Mediá-val van partnerségben, ami félmilliárdos perben akasztotta össze a bajszát az Oculust tulajdonló Facebookkal. Íme az első kőkemény trailer a Doom VFR-hez:

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr612587969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása