Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Far Home: képek a készülő játékból

Megkapóan szép képek érkeztek a jövőre érkező sci-fi lövöldözős VR-mókából.

2017. december 04. - vrgamer

the-futuristic-vr-game-far-home-is-coming-to-steam-early-access-in-january-2018-header.jpgA brit székhelyű DEVCUBESTUDIO az első VR játékán dolgozik, ami a Far Home nevet kapta. Ha minden jól megy, akkor már 2018 januárjában megjelenik a Steamen a korai hozzáférésű változat, amit a tervek szerint a felhasználók visszajelzései alapján is fejlesztgetnek. A teljes játék várható megjelenése a jövő év vége, HTC Vive és Oculus Rift támogatás biztos.

A Far Home sztorija 2300-ban játszódik, a túlnépesedett emberi faj kirajzik a világűrbe új otthonok után kutatva. Mi is egy ilyen felderítőcsapat tagjaként kutató lakható világok után. Négy különböző karaktert választhatunk és öt egymástól teljesen eltérő hangulatú bolygón kalandozhatunk majd.

Ezekből adnak most némi kóstolót a képek, amiket elnézve nem lehet okunk sok panaszra, bitang jól néz ki mindegyik, reméljük, hogy ez igaz lesz a játékra mozgásban is. Katt a képre a többiért:

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr4213428475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása