Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Pénteken érkezik a Doom VFR, kiderült hogyan tiszteleg az első rész előtt

Már csak kettőt kell aludni, hogy nyakunkba szakadjon a pokol összes rémálma a virtuális valóságban. A Doom VFR az egyik legjobban várt játék idén, ami megidézi az 1993-as klasszikus őst is.

2017. november 29. - vrgamer

doom_vfr_maxresdefault.jpgDecember 1-jén jelenik meg a Doom VFR Playstation VR-ra és HTC Vive-ra, az IGN játékportál pedig kiderítette, hogy két pálya az első, immár huszonhárom éves Doomból játszató lesz VR-ban. Ezek a Toxic Refinery és a Nuclear Plant lesznek. Azt még nem tudni, hogy ezek alapból elérhetők lesznek, vagy az új játék egyes fejezeteinek elérésekor nyílnak meg. Az is lehet, hogy rejtekhelyeken kell a nyomukra bukkanni.

Az IGN-nek hála, felpakoltak a YouTube-ra egy négyperces játékmenetet is, amiből kiderül, hogy a grafikát itt-ott feljavították, de a meghatározó részek nagyon is az őskövület arculatát mutatják. A mozgás a videóban teleportos megoldással történik, de lesz lehetőség a teljesen szabad mozgásra, amit az id Software „dash movement”-nek nevezett el, ezt talán vágtázásnak lehetne fordítani.

A Doom VFR a Bethesda kiadó idei második nagy dobása, de a közelmúltban megjelent Skyrim VR a 2011-es játék portolása PSVR-ra, addig ez a játék az alapoktól lett újraírva a VR-ra és a történet is teljesen új borzalmakat ígér.

A HTC Vive-nál a kontrollerek támogatása ugye alapvető, a PSVR-nál azonban Dualshock 4 Controller mellett a PS VR célzásvezérlő (PS Aim) használata is lehetséges. A játék ára 30 dollár lesz. Íme a négy perces hentelés az egyik régi pályán:

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr5813404293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása