Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Az Igazság Ligája VR bemutató és cardboard verzió

A mozikban a héten nyitott DC szuperhősfilmhez készült nagypályás VR játék is, ám ezt még csak néhány helyen lehet kipróbálni.

2017. november 23. - vrgamer

justice-league-first-image-1024x540.jpg

Számos negatív kritika éri a filmet, és a felelősök a VR promóciónál is elkövettek egy (több) ordas nagy hibát. Elsőként azt, hogy a Justice League VR élményt (legyen minijáték) csak is kizárólag olyan IMAX mozikban lehet kipróbálni, ahol VR terem is van. Ilyen pedig nem sok van a világon, csak Los Angelesben, New Yorkban és most nyitott egy a kanadai Torontóban.

A játék HTC Vive-on fut, tehát nem lenne különösebb akadály ingyenesen kirakni a SteamVR-ra vagy a Viveportra most, amikor a legfelfokozottabb az érdeklődés a film iránt, ezt a kiegészítő csemegét csak pár száz (na jó, pár ezer) ember próbálhatja ki. Decemberben publikussá válik, de addigra már mindenki mással lesz elfoglalva (helló Star Wars).

A Justice League VR-ban mindegyik kosztümös hőst kipróbálhatjuk, a Denevéremberrel a Batmobile-t nyüstölhetjük (nem a Denevértelefont, hanem a kocsiját), a Wonder Woman rátörő seregek között vág rendet karddal és pajzzsal, a Flashnek egy metróban elhelyezett ketyegő bombát kell hatástalanítania, Cyborgnak meg kell védenie valakit fegyveresektől, míg Aquaman a víz alatt pecázik. Superman nem kapott jelenést, talán majd később ezt pótolják.

Az Igazság Ligája VR várhatóan decemberben jelenik meg HTC Vive-ra, Oculus Riftre és PSVR-ra. Addig is itt a cardboard verzió, amit iPhone-ra vagy androidos telefonra letöltve lehet kipróbálni. Mivel ez csak belépőszint a profi VR rendszerekhez képest, az élmény is korlátozottabb.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr7313359841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása