Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Előrendelhető a Vive Tracker

Most még csak az USÁ-ban, de hamarosan mi is hozzájuthatunk a Vive kiegészítő kontrolleréhez, amit tárgyakra vagy akár magunkra is feltehetünk.

2017. november 19. - vrgamer

htc-vive-vr-tracker-1024x368.jpg

Az év elején a fejlesztőknek már elérhető volt a Tracker, de a nagyközönségnek egészen mostanáig kellett rá várnia. Az előrendeléseket már most sok helyen felveszik a webáruházakban, a kiszállítás december közepén kezdődik, így pont megérkezhetnek a karácsonyfa alá.

Az alap Tracker 99 dollár és ezt a kütyüt a Vive bázisállomásai látják. Ha a játékok fel vannak készítve a Tracker fogadására, akkor mindenféle tárgyat virtualizálhatunk vele, vagy akár saját testrészeinket is integrálhatjuk így a virtuális valóságba.

A Vive rögtön többféle kiegészítővel együtt forgalmazza a Trackereket. Az elsőhöz egy pisztoly, vagyis a Hyper Blaster jár. Azt hogy mire való nyilván nem kell elmagyarázni, máris olyan játékok támogatják mint az Arizona Sunshine, a Duck Season, a The American Dream VR, az Operation Warcade, a TacticalAR és a Practisim VR. Az Amazonon a Tracker és a fegyver 150 dolcsiért kapható. A HTC ígérete szerint 2018 első negyedévében legalább 10 további játék fogja támogatni ezt a kombinációt.

vive-tracker-bundles.jpg

A tenisz és a pingpong szerelmeseinek lehet kihagyhatatlan a Racket Sports Set. 150 dollárba kerül a csomagban a Tracker és egy-egy ütő. Tracker nélkül a felszerelés csak 80 dollár. Jelenleg még csak a Vive saját fejlesztésű Virtual Sports játékában használhatóak, de a cég azt ígérei, hogy az év végéig további hat játék kapja meg a támogatást.
rebuff-full-body-tracking-1.jpg

Végezetül pedig a TrackStrap strapabíró tépőzárainak segítségével a Trackerek-(ek) bárhová felerősíthetőek. Adja magát a lehetőség, hogy akkor a bokákra vagy a lábfejekre tegyük őket, és így akkor meg is van oldva a virtuális focizás. De akár a csuklókon vagy a csípőn is használhatóak. Támogatott játékok: Redfoot Bluefoot Dancing, Audioshield, Island 359, Climbey, Holodance, Goalie VR, de a lista napról napra bővül.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr9413311827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása