Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Shooty Fruity trailer és előrendelés

Nem csak vicces feladatokat kell elvégeznünk a bolti eladóként, de még a gyilkos zöldségek támadásait is fel kell tartóztatnunk.

2017. november 15. - vrgamer

shooty_fruity_keyart.jpgAz angliai székhelyű nDreams felelős a karácsony előtt érkező Shooty Fruity-ért. A grafika és a játékmenet egyes elemei egyértelműen a Job Simulatort idézik, de a legjobbtól kölcsönözni, ha jól csinálják, nem akkora nagy bűn.

A lövöldözések között van némi pihentető munka is, de a lényeg persze a tűzharc, amihez számtalan fegyvert lehet majd használni a gránátvetőtől a sörétes puskákon át a kézigránátokig. Amint a videóban is látható, elég nagy felfordulást lehet és kell is majd okozni.

Aki most előrendeli a játékot például a Steamen (20 dollár), az kizárólagos tartalmat kap: a pukkanós medve gránátot (explody bear grenade) és az aranyozott fegyverek skineket (Golden Guns). A Shooty Fruity december 20-án jelenik meg HTC Vive-ra és Oculus Riftre (és szerintünk majd WindowsVR-ra is).

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr3113278913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása