Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Job Simulator: itt a végtelen túlóra játékmód!

Az Owlchemy Labs’ titokban fejlesztett ingyenes kiegészítője minden munkamániás kedvence lesz. Az alapjáték ára 20 dollárra esik.

2017. október 24. - vrgamer

infinite_overtime_promo.pngA VRGamer standjainál is egyértelműen az egyik közönség kedvenc a Job Simulator, nem véletlenül értékesítettek a szoftverből már több mint 3 millió dollár értékben. A fejlesztők nem feledkeztek meg az aranytojást tojó szimulátorukról, nagy titokban új játékmódot fejlesztettek.

A Végtelen Túlóra (Infinite Overtime) című kiegészítőt a kezdőhelyszínen lehet bekapcsolni, mind a négy válaszható melónál választható és rengeteg újdonságot hoz. Nincs vége a küldetéseknek, a játék véletlenszerűen ad újabbnál újabb feladatokat ÖRÖKKÉ. Természetesen számos vadonatúj tárgy, küldetés és titkos meglepetés is került bele.

Már be is futottak a Youtube-ra az első vlogok:

 

A Végtelen Túlóra kiegészítővel tápolt Job Simulator kipróbálható a standjainknál HTC Vive-on hétvégenként Békéscsabán a Csaba Centerben és Gyulán a Várfürdőben, mindenkit szeretettel várunk némi túlórára!

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr713068358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása