Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Amazon Odyssey: fedezd fel a dzsungelt!

A kizárólag HTC Vive-on elérhető új játék a virtuális Amazonas őserdejébe viszi el a látogatót.

2017. október 24. - vrgamer

A Vive Studios és Heavy Iron Studios közös munkája az Amazon Odyssey, ami jelenleg csak a Viveporton érhető el, de hamarosan megjelenik a Stemen is. A program különlegessége, hogy valós helyszínek lettek feldolgozva, így törekedve a valósághűségre. Ugyanis itt nem csak a szórakoztatás volt a cél, hanem az ismeretterjesztés is.

Négy élmény közül választhatunk, nyilván a móka kedvéért az egyikben ejtőernyővel érkezünk a fák közé, míg egy másikban csónakázhatunk a rengetegben. Ilyenkor feladatokat is kapunk, minél több élőlényt kell megvizsgálni, lefotózni. Ekkor lép színre az oktatás: rengeteg extra információt olvashatunk el a helyi növényekről és állatokról. A fejlesztők szándékosan hangsúlyozzák ezért, hogy az Amazon Odyssey segíthet megismerni és ezáltal felismerni, hogy milyen értékes ez az esőerdő.

A szoftver ára 10 dollár, vagyis nagyjából 2600 forint.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr5913068776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása