Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Jaj, tuti megesznek a The Walking Dead sorozat élőhalottjai!

Megérkezett az AMC kábelcsatorna VR-alkalmazása: a The Walking Dead és az Into the Badlands extra jelenteket kap a virtuális valóságban, amiket így testközelből élhetünk át.

2017. október 20. - vrgamer

image-amc-vr-2.jpg

A nemes egyszerűséggel AMC VR nevet kapó applikáció már elérhető iOS-re és Androidra, de rendelkeznünk kell Samsung Gear VR vagy Google Daydream fejszettekkel és a velük kompatibilis telefonokkal, hogy elinduljon az alkalmazás, amiben a csatorna műsorainak többek között a bemutatói, hogyan készült összeállítások és legsikeresebb sorozatainak bónusz jelenetei találhatók.

392x696bb.jpg

Mindjárt itt a The Walking Dead nyolcadik évadának vasárnapi premierje, amit a hazai AMC is valós időben közvetít. A sorozatot övező őrült hájpot meglovagolva kapunk néhány VR-élményt, amik a sorozat világában játszódnak, illetve a sorozat egyes részeiben látott jelenetek bővített verzióit, hiszen 360 fokos panorámavideókról van szó. Ezen utóbbira az első példa a premiert követően lesz csak megnézhető, az aktuális főgenya Negan és Gabriel atya egyik közös jelenetéről van szó (Jeffrey Dean Morgan és Seth Gilliam).

Már most is megnézhető viszont négy jelenet, olyan élményeket élhetünk át például, mint milyen érzés beszorulni egy autóba, amit körbevettek az élőhalottak, de akár mi magunk is közéjük állhatunk egy másikban.

392x696bb_1.jpg

Az Into the Badlands is jön extrákkal, harci jelenetek koreográfiájának gyakorlását és egyéb így készült jeleneteket nézhetünk testközelből.

Íme az alkalmazás különféle verziói: iOS, Android, Gear VR, Daydream.

Forrás: http://uproxx.com

Kép: https://www.oculus.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr8513045786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása