Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Mindeközben a Tarkovszkij Űrállomáson

Szépen halad a Planetrism független finn sci-fi VR játék fejlesztése, újabb fejlesztői videó jelent meg majd' 13 perces játékmenettel.

2017. október 19. - vrgamer

A Planetrism fő fejlesztői Mika Laaksonen és Kimmo Kaunela, székhelyük a finnországi Turku. A játék összekopácsolását idén márciusban kezdték, és nagyon szépen haladnak, amiről rendszeresen be is számolnak. A Planetrism az idegen bolygós-felfedezős-kolonizációs témákban utazik, a srácok munkájának minősége pedig egyértelműen AAA kategóriás. Az Unreal Engine-re épülő Planetrism HTC Vive-ra és Oculus Riftre is készül, előbbivel Apple gépeken is játszható lesz majd.

A megjelenési dátumot szerintünk még ők sem tudják, de nem valószínű hogy a közeljövőben. Addig is egy csokor kép a játékból:

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr5513030464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása