Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

A Sony is akciózik októberben

Egy friss blogbejegyzésben ígéri a cég, hogy számos kedvezmény várható a következő hónapban.

2017. szeptember 28. - vrgamer

619572_sony-playstation-vr.jpgMindez nem véletlen, a Sony PlayStation VR ugyanis október 13-án ünnepli az első születésnapját. Ekkor lehet, hogy érdemes lesz feltörni a malacperselyt, mert nagy kedvezmények várhatóak a PlayStation Boltban. Remélhetőleg a sikerjátékok is olcsóbbak lesznek. Elképzelhető, hogy a PS Plus tagjai további kedvezményekkel számolhatnak.

Akik pedig a PSVR megváráslásán gondolkodnak, nem árt tudniuk, hogy jelenleg két akció is fut, amelyek szerencsére Magyarországon is elérhetők. A hivatalos oldalról lehet keresgélni a kiskereskedői ajánlatok között, ami a garanciális mizériák miatt felettébb ajánlott. Az olcsóbb csomagba mellékelik a PlayStation Camerát, ami szükséges a mozgás követéséhez, illetve a VR Worlds programcsomagot, ami öt élményt tartalmaz. Ez az ajánlat 128 ezer és 135 ezer forint között változik a webshopokban.

51891554_sony-move-starter-pack.jpg

A még nagyobb csomagba már a PlayStation Move kontroller is belekerült, jelenleg minden ajánlott helyen ugyan annyiba, 139.990 forintot kérnek érte. Érdemes erre költeni? Ennyiért simán. A VR akkor válik igazán felszabadítóvá és átélhetővé, ha minél szabadabb az interakció, a hagyományos PS vezérlők maradjanak csak meg a hagyományos játékoknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr6812909508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása