Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Új VR rövidfilm a horror kedvelőinek

A Bee’s Room-ban egy gyerekszobába kerülünk, ahol bizarr bújócskába kényszerít minket az Annabelle című horrorfilmből megismert játékbaba.

2017. augusztus 08. - vrgamer

annabelle_bees_room.jpg

A démoni megszállottsággal küzdő gyermekjáték története, az Annabelle 2014-ben futott a mozikban, most pedig itt van a következő rész, az Annabelle 2. - A teremtés, ami augusztus 10-én startol a filmszínházakban. A film leírása:

A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót.
Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt.
De a lányokkal még valami érkezik a ház szomorú falai közé. Egy babában ott bujkál a démon, és most új célpontot választ magának...”

Ezen apropóból készült el az Bee szobája (Bee’s Room) című rövid VR élmény a SunnyBoy Entertainment jóvoltából, a hivatalos honlapon lehet kattintani a Samsung Gear VR a Youtube 360 és a Facebook 360 verziókra, mi ide a Youtube verziót tesszük ki. Ismételjük magunkat: a legjobb élményért érdemes letölteni a videót Full-HD minőségben, majd utána futtatni, hogy a netes stream az esetleges akadozásaival ne tegye tönkre a jól megérdemelt parát:

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr6512728616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása