Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Ez a végeredmény, ha profik játszanak a kiterjesztett valósággal

Peter Jackson csapata prokukálja magát egy látványos demóval.

2017. augusztus 02. - vrgamer

004.jpg

A Wingnut AR nevű céget a rendezőóriás Peter Jackson alapította, aki például a Gyűrűk Ura trilógiát is dirigálta. A cég első techdemója a kiterjesztett valóság (AR) lehetőségeit villantja fel, de nagyságrendekkel profibb kivitelezésben, mint az eddig látott próbálkozások. A rövidke filmecskét az Apple ARKit-jével rakták össze, Unreal Engine 4 motor segítségével. 

Az élményt az Apple ötnapos fejlesztői konferenciáján, a WWDC-n július elején már bemutatták a nagyérdeműnek, ám most egy még többet felfedő videó is megjelent. A demóért felelős Alasdair Coullt az interjú során arról is kérdezik, lesz-e Gyűrűk Urás kiterjesztett valóság-élmény, amire annyit felel, hogy amilyen gyorsan fejlődik itt minden, simán benne van a pakliban.

Nyitókép: CartoonBrew.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr1612710966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása