Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Dragon Ball Z VR játékmenet

Vjump videoblogger átesik az alapvető kiképzésen, majd a hamarosan elszabaduló kamehamehák és a VR-élmény miatt elveszíti az eszét.

2017. július 13. - vrgamer

dbz-vr-zone-baindai-namco.jpgVégre sikerül mozgóképes bemutatót látni arról, milyen a Dragon Ball Z a Tokió Sindzsuku negyedében található VR Zónájában. A Zóna több mint 3.700 négyzetméter 2 emeleten és a Dragon Ball csak az egyik kihagyhatatlan móka a rengeteg más élmény mellett. Ez fogadja a látogatót a főkapu után:

Visszatérve a Dargon Ball Z-hez: Vjump videoblogger átesik az alapvető kiképzésen, akár három másik társával együtt, ugyanis a játék kettőtől négy főig ajánl fel többjátékos módra lehetőséget. Ezek után a sorozatból jól ismert környezetbe kerül, egy közeli szigetre, ami igencsak viharvert lesz a hamarosan elszabaduló kamehamehák és az energiaszint-növelő technikák miatt, Vjump medig elveszíti az eszét:

A vas, amit használ HTC Vive a standard kontrollereknél már fejlettebb kézmozgást is felismerő Vive Tracker-ekkel kiegészítve. A helyet a játékipari veterán Bandai Namco, a cég nagyon ráment a VR játéktermekre, olyan címeket is ki lehet próbálni itt, mint például a Gundam, a Nintendo Mario Kart-ja és a Neon Genesis Evangelion.

Forrás: VRGamer, kép: Bandai Namco

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr5912662067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása