Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Védd meg a tornyaidat! - Ancient Amuletor PSVR

Jópofa Tower Defense játék érkezett a Playstation VR-hoz, igazi fantasy környezetben kell megállítani a ránk törő seregeket.

2017. június 28. - vrgamer

maxresdefault_1.jpg

Fogalmunk sincs, van-e bevett magyar megfelelője a Tower Defense kifejezésnek, a torony védő nem a legkecsesebb, még ha legpontosabb fordítás is. A játékok ezen fajtájában egyre több ellenfél próbál végigvonulni meghatározott útvonalon, aminek a végén áll a kastélyunk / bázisunk / főhadiszállásunk, a mi feladatunk, hogy felszecskázzuk őket, mielőtt odaérnének. Ehhez sokféle segítséget kapunk, az elhullott ellenségek adják az anyagi bázist, amit azután a legkülönfélébb védelmi felszerelések és épületek telepítésbe fektethetünk. Csapdák, tornyok, megidézhető védők és ezek kismillió variánsa áll rendelkezésünkre.

Az Ancient Amuletor is ilyen játék, azzal a nagy különbséggel, hogy a Playstation VR használatával szó szerint mi magunk is belekerülünk a csaták sűrűjébe. A fantasy téma ismerős karaktertípusokat használja, jelenleg négy közül lehet választani, és mivel a Store-ban külön is meg lehet venni ezek skinjeit, gyanítjuk, hogy lesz még több is.

Az Unreal Engine 4-ban készült játék csinosnak mondható, helyenként elég látványos is, de a fejlesztők szem előtt tartották, hogy gyerekbarát legyen. Nagy szerencse, hogy van többjátékos mód is, így ha egyedül elakadnánk, még két másik cimbora csatlakozhat hozzánk.

A Ancient Amuletor a PS boltjában kapható, 5.490 forintért, de van demó is, amit vásárlás előtt kipróbálhatunk. Még egy fontos infó: a PSVR mellé szükséges még egy PS Camera és kettő PS Move kontroller is. Íme egy videó a játékmenetről is:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr412626389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása