Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Oculus Store nyári akciók

Az Oculus Store-ban harminc játékot lehet kedvezményekkel megvásárolni július ötödikéig Riftre és Gear VR-a, vannak hetente változó csomagajánlatok is. 

2017. június 20. - vrgamer

oculus_summer_sale.jpgAz akció már javában tart, de szerencsére még két hétig meg lehet vásárolni akár hatvan százalékos kedvezménnyel szoftvereket. A Summer of Rift nevű esemény több mint leárazás, az ígéretek szerint lesznek különleges események, megjelenések és új játékok bejelentései is.

Az éppen élő kedvezményekről Rift esetében itt lehet böngészni, a Gear VR akciók pedig itt vannak.

Egész jó vétel lehet a Elite Dangerous: Commander Deluxe Edition 59.99 dollár helyett 34.99-ért, vagy a Damaged Core 29.99 helyett 16.99-ért, esetleg a DiRT Rally 59.99 helyett 26.99 dollárért. Vannak hetente változó csomagajánlatok, amikkel egyszerre több játékot vehetünk meg, két napig még aktuális a jelenlegi, ami 69.99 dollárért kínálja a The Climb, a Landfall, a Raw Data és az Edge of Nowhere címeket.

Hasonló a helyzet a Gear VR-nál is, az élmények közül például az Ocean Rift 9.99 helyett 4.99, a zombihentelős Drop Dead 9.99 helyett 6.99 dolcsi, az egészen új Toy Clash 2.99 helyett 1.49 zöldhasú. A csomagajánlat se rossz, 14.99-ért bezsákolhatjuk a Micro Machines VR Racing, a Keep Talking and Nobody Explodes, a Monzo VR és az Esper 2 játékokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr5512608465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása