Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

E3 VR: Primordian bizarr lövöldözés belassult trailerrel

Színpompás, de elég elborult bemutatóval jelentkezik a Stonepunk Studios, az FPS játékuk Primordian címmel érkezik még idén.

2017. június 15. - vrgamer

primordian_screenshot_oct_03.jpgA Primordian élettől túlburjánzott bolygóján maguk a fegyverek is a bolygó bioszférájából származnak. A játék picit a Turok című FPS-re hajaz, ha emlékszik még rá valaki. Az első bemutató valamiért hipnotikus zenét és jókora lassítást kapott, az E3-ról özönlő felpörgetős infóáradat özönében ez talán nem a legjobb választás.

A látványvilág minden estre átjön és tetszetős, a játékmenetről, a harcok dinamikájáról nemsokára többet tudni. A Primordian valamikor még idén érkezik Oculus Rift-re és HTC Vive-ra. 

Mégis van a harcról videó, picit régebbi, de legalább hasznosabb. Kiderül, hogy a csaták nagyon durván véresek lesznek, és elég elborult kinézetük van a ránk támadó szörnyikéknek:

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr112598219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása