Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

E3 VR: Preta: Vendetta Rising megjelenési dátum

Újabb multiplatformos játékot jelentettek be az E3 során, a Preta: Vendetta Rising rettentő kemény verekedős móka lesz mindenféle platformra.

2017. június 15. - vrgamer

download.jpgAz Illion Games megerősítette tegnap az E3 kiállításon, hogy a készülő játékuk, a Preta: Vendetta Rising VR-ra is redi lesz, HTC Vive-ra, Oculus Rift-re és PlayStation VR-ra költözik majd. A játék akár négy fős többjátékos módot is támogat, mindezt multiplatformon, vagyis akár egy meccsen belül egymásnak eshetnek a pécések és a konzolosok.

A történet szerint Akirion világát iszonyú vírus pusztítja, ami az élőket húsevő pretákká változtatja. A túlélők összefogtak, hogy felvegyék a harcot a növekvő fenyegetéssel. A játékos egy zsoldost alakít, akinek a feladata megtisztítani a világot a fenyegetésektől. A kampány ötven órányi munkát ígér, ugye támogatja a VR-módot is a hagyományos melett, leshet majd fejlesztgetni, tápolni, multizni ésatöbbi.

A Preta: Vendetta Rising már háromnegyedkészen, korai elérési fázisban megvásárolható lesz a nyáron mindenféle, fentebb említett platformra, teljes megjelenős ősszel.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr312594893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása