Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

E3 VR: Dino Frontier, avagy dínók a vadnyugaton

A Wayward Sky második játéka valós idejű stratégia a vadnyugaton, ahol a tehénpásztorok életét raptorok is keserítik.

2017. június 15. - vrgamer

31397588325_58c57ba2fb_z.jpgA Dino Frontier is úgy kezdődik, mint minden hagyományos RTS, minimális emberanyaggal kell erőforrásokat szerezni, hogy meginduljanak az építkezések. A játék első pár percében megtanuljuk irányítani azt, például ki kell adni az utasítást telepesünknek, hogy vágjon fát, aminek azonnal neki is kezd. Ha megvan az első épülethez az elegendő faanyag, no ekkor jön a VR adta lehetőség, mi magunk verjük le az első cölöpöket. Az ilyesmi állandó visszatérő elem lesz, például nekünk kell majd ültetéssel pótolni a fákat.

Ja igen, és a dinoszauruszok: ők állandó lakosok a vadnyugaton, de nem mind ellenséges, a háziasított gyíkok még munkába is állíthatók a ház körül. Harcolni is kell majd ellenük, az még nem derült ki, hogy ez pontosan mit lesz. A rajzfilmszerű grafika aranyos, a játékmenet az UploadVR szerint egészen jó, a PSVR tulajok örülhetnek majd neki, mert azon lesz exkluzív cím. Megjelenés augusztusban, talán szeptemberben, Move kontroller ajánlott hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr8812595009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása