Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

E3 VR: Lone Echo trailer és megjelenési dátum

Remek akció-scifivel Ready At Dawn csapata, amiben az űrbéli helyváltoztatást remekül oldották meg.

2017. június 13. - vrgamer

loneechofrontpage-2.png

A Lone Echo sci-fi filmekből nyúl, de sebaj, hiszen a végeredmény kiválónak tűnik. A Single Player történetalapú rész az első bemutató alapján megidézi a Gravitáció nyitójelenetét a széteső űrállomással, a többjátékos mód pedig az Végjáték nullgravitációs kiképzését másolja, a beszámolók alapján elképesztően jól.

A játék csak Oculus Rift és Tocuh rendszerre érkezik, nem is kell sokat várni, a megjelenés dátuma július 20., az ára 39.99 dollár lesz. Ez csak a történet vezérelte egyjátékos mód, amiben egy űrállomást kell bejárni és talán megmenteni, sokat még nem tudni róla. Túlélésünket egy mesterséges intelligencia fogja segíteni. A fejlesztők mindenesetre nagyon büszkék a történetre. A büszkeség ugyancsak igaz a helyváltoztatás problematikájának megoldására, ugyanis egyedülálló módon alkották meg: a valóságot utánozták. A nullgravitációs térben a rögzített tárgyakat megfogva húzhatjuk, tolhatjuk, lökhetjük magunkat a kívánt helyre.

A többjátékos mód viszont ingyenes lesz, és valami hatalmas élmény az UploadVR újságírója szerint, aki május végén próbálta ki. Két ötfős csapa küzd majd egymás ellen, gravitáció nélkül, olyan, különféle objektumokkal pettyezett térben, amikben a Végjáték gyerekkatonái is küzdöttek egymás ellen. A Touch kontrollerekkel remekül ki lehet használni a mozgás adta lehetőségeket, de ami még fontosabb, a virtuális térben nagyon hamar kialakul az interakció a játékosok között. Akiken nincs azonosító, nem villog a fejük felett a nevük, viszont fej- és karmozdulatokkal, illetve mutogatással lehet kommunikálni. Bővebb beszámoló angolul itt. Első trailer pedig itt:

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr9612590385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása