Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Evangelion: VR – A híres anime multiplayer VR-t kap

Akár egyszerre hárman is pusztíthatunk majd az óriásrobotokkal, ha Tokióban járunk.

2017. május 23. - vrgamer

evangelion-vr-4-1021x580.jpg

Pár nappal ezelőtt a Bandai Namco céghez köthető VR stúdió, a Project I Can bejelentette micsodán dolgozik. A legendás anime, a Neon Genesis Evangelion virtuális valóságba ültetésén. A játék az Evangelion VR: The Throne of Souls címet kapta, és természetesen egy hatalmas harci robotot, egy Evát irányíthatunk benne. Nem is akár hogyan.

evangelion-vr-1-640x457.jpg

Az játék a nyáron fog bemutatkozni Tokió Shinjuku kerületében kialakított új VR ZONE épületében. A játék azért lesz helyhez kötött, mert egy szimulációs pilótafülkében lehet játszani, HTC Vive-val a fejünkön. A gépezet így egészen valósághűen imitálja majd az átélteket, hiszen helyváltoztatáskor is mozog, a csaták során pedig érzékelteti a becsapódásokat, a fegyverek visszarúgó hatását. Ez már baromi jól hangzik, pedig multiplayer változat is lesz, amikor még két társat kapunk, akik a saját robotjaikat irányítják. A cél a sorozatból jól ismert ellenséges Angel robot elpusztítása.

Aki a nyáron Tokióban jár, ki ne hagyja!

Forrás: Road to VR

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr5512526233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása