Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

A nyáron érkező The Wizards VR-játékhoz befutott az első kedvcsináló

A ropogósan friss videóból kiderül, hogy mire számíthatunk az Oculus Rift-re és a HTC Vive-ra érkező szörnyaprítós játéktól.

2017. május 02. - vrgamer

the-wizards-vr-1.jpgMár az év elején bejelentette a Carbon Studio, hogy hónapokon belül bemutatkozik az új játékuk, a The Wizards. Ez lesz a fejlesztők második alkotása, debütálásuk az Alice VR volt még tavaly októberben. A játék fogadtatása elég megosztó lett, a sci-fi és poszt-apokaliptikus elemekkel operáló fejtörős kalandjáték mindenesetre magával ragadóan szép lett, talán a kicsit borsos ára is az, ami többeket fanyalgásra késztet(ett).

Bízunk benne, hogy a The Wizards már érettebb, kiforrottabb alkotás lesz, a korai elérési (early acces), vagyis még nem végleges változata (ami ezért nagy kedvezménnyel vásárolható meg) a nyáron lesz elérhető, de az első gameplay videó már itt is van:

A játékban fontos szerephez jutnak az Oculus Touch és a HTC Vive kontrollerek, hiszen a varázslatokat kézmozdulatokkal fogja a játékos megidézni, ellőni, vagyis castolni, ahogy a rendes szerepjátékos mondja. Lesz itt tűzgolyó, villámcsapás és mindenféle istenverése, de ez el is várható, hiszen a birodalmat meg kell valahogyan védeni a hordákban támadó szörnyetegektől.

A beltéri jelenetek egészen csinosnak mondhatók, a csatáknak helyt adó nyílt terepeken és az ellenfeleken viszont van még mit csiszolni, de hát erre (is) való korai elérés. Reméljük, hogy ügyesek lesznek a srácok a Carbon Studio-nál és egészen csinos (hehe) orkokat és goblinokat meg egyéb legyakandó csúfságokat gyurmáznak majd nekünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr1212474799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása