Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

VR-ban rajzolnak a sztárok Jimmy Fallon show-jában

2017. március 29. - vrgamer

Van egy hektikusan jelentkező szegmens a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon-ban, ami a Virtual Reality Pictionary néven fut. Ebben a barkochbát ötvözik a virtuális valósággal, magyarán amíg a csapat egyik tagja rajzol a VR-ban, a másik igyekszik kitalálni, hogy micsodát.

A használt hardver a HTC Vive, a szoftver pedig a nagyszerű Tilt Brush. Itt – nyilván idő hiányában – csak az „ecsetet” használják, a másik kontroller összetett paletta lenne, amivel kismillió módon változtathatjuk az ecset képességeit.

A tegnap esti vendégek: Scarlett Johansson, Michael Che és Dove Cameron. Úgy tűnik a lányoknak ez volt az első találkozása az eszközzel, de ügyesen teljesítettek, az egész úgy ahogy van nagyon aranyos. Íme a videó, alatta pedig egy régebbi:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr9512385757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása