Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Új VR stratégiai játék érkezik: Blade & Soul Table Arena az NCsofttól

A legszórakoztatóbb része a Blade & Soul Table Arenának tulajdonképpen nem is maga a játékmenet, ami nagyon hasonlít a Dragon Frontra, bár ez sokkal inkább valós idejű stratégiai játék, mintsem kártyajáték

2017. március 02. - vrgamer

20170227221739a0enjiua1ppvdd4c.jpg

A Blade & Soul koreai MMORPG, a NCsoft adta ki a kezei közül. Bár a Table Arenáról azt mondják, hogy ebből az elődből meríti az ihletet, a játékmenet egészen más. A játék egy szobában veszi kezdetét, ami tele van Amiibo-szerű figurákkal. Itt kiválaszthatjuk azt a karaktert, amit harcba akarunk küldeni. Ez a helyszín olyan szép és részletes, amitől garantáltan leesik majd az állunk.

A figurákat úgy tudjuk használni, csapatunk részévé tenni, vagy fejleszteni minden csata után, ha levesszük a polcról és magunk fele húzzuk őket. Jópofa kis érdekesség, de ha a kezeinkben tartott figurákat közel toljuk egymáshoz, akkor elkezdenek harcolni egymással. A játék bizonyos elemei - leginkább a játékos-játékos elleni harc - nagyon hasonlít a holografikus sakkra a Star Warsból.

A játék struktúrája azonban a Dragon Fronthoz hasonló: párbajozunk más játékosokkal úgy, hogy harci egységeinket - képességekkel felvértezve - csatába küldjük egymás ellen. Magával ragadják az embert a változatos összecsapások, az egyre nehezedő ellenfelek és a karakterek fejlesztgetése a küzdelmek után.

A Dragon Front cross-platformban működik, vagyis elérhető Gear VR-on és Ocolus Riften, ezért sokkal nagyobb eséllyel választ be veled egyenlő szinten lévő ellenfelekkel. Ezzel szemben a Blade & Soul Table jelenleg csak a Touch érzékelős Oculus Riftre készült el, és nem tudni lesz-e mobilos verzió. Így viszont jóval kevesebb emberi ellenféllel találkozhatunk, de reméljük, hogy csak eleinte.

Forrás: uploadvr

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr6712307011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása