Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Fincsi játékok jönnek az Ocolusra

A GDC 2017 rendezvényen jó pár izgalmas játékot mutattak be Ocolus Rift & Touch-ra

2017. március 01. - vrgamer

twisted_arrow_wallpaper-featured-image-1024x576.jpg

Samsungéknál pár napja dicsekedtek azzal, hogy a Gear VR fejszettre hetven játék készül. Végre kiderült, hogy az Oculus sincs elfeledve, íme néhány nagyon ígéretesnek kinéző gameplay videó.

A Mage's Tale az idősebbek számára is érdekes lehet, hiszen a legendás Bard's Tale világában játszódik. Klasszikus fantasy RPG, labirintusokkal, rejtvényekkel, varázslatokkal, szóval mi szem-szájnak ingere legalább tíz órás játékidővel:

Az Arktika.1 a harmadik negyedévben érkezik a 4A Games fejlesztőcsapattól, ők követték el a Metro játékokat is, szóval a minőségre úgy tűnik nem lehet majd panasz, ez már látszik a majdnem fél órás gameplay-ből is. A sztori szerint új jégkorszak köszöntött a bolygóra, minden a túlélés és a többi, ami a lényeg, lövöldözni kell majd, de azt baromi sokat:

A Brass Tactics egy középkorban játszódó RTS lesz, 25 perces meccsekkel, a foglald el a váram, ha tudod céllal. Kismillió fejlesztés, tápolás teszi változatossá, meg persze a szüntelen csatározás. Megjelenés októberben:

A Twisted Arrow íjászkodós akciójáték lesz, az a Phaser Lock kalapálja össze, amelyik a Final Approach című egyik kedvencünket is. Hat, kézműves igényességgel elkészített pályán kell szétlődözni a ránk támadó zombikat, robotokat, drónokat és mögöttük várakozó főellenségeket. Ebben speckó, többfunkciós íjunk lesz a segítségünk. Megjelenés március közepén: 

Mivel ez a játék HTC Vive-on is elérhető lesz, kipróbálhatjátok majd Békéscsabán a Csaba Centerben a VRGamer standjánál. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr9912305313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása