Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Csillagok háborúja űrcsata festmény a Tilt Brush-ban

A jedi visszatér végső űrcsatráját megidéző jelenetet komponált a Google rajzprogramjával virtuális térben egy megszállott rajongó.

2017. február 17. - vrgamer

A HTC Vive-on fut a Google fejlesztette Tilt Brush, amivel szobaléptékű virtuális térben lehet rajzolni három dimenzióban. A felhasználói felület egyszerűsége és a látványos alkotói folyamat számos képzőművészt elcsábított, erről már írtunk egyik korábbi posztunkban.

A dizájnerként és kreatívként dolgozó Dong Yoon Park megszállott Star Wars rajongó, aki saját bevallása szerint is imád űrhajókat rajzolni papírra. Most pedig már háromdében is kiélheti magát, aminek nem csak az eredményét, de az alkotási fázist is megosztotta blogján.

A jedi visszatér űrcsatájából merítette az ihletet, van itt minden mi szem-szájnak ingere: csillagromboló, Tie Fighter, X-Wing, az Ezeréves Sólyom, Corellian korvett, EF76 Nebulon-B, a Halálcsillag és sok más egyéb.

Park volt olyan jó fej, hogy a kész művet is elérhetővé tette, ami a rajzprogramban futtatható. Aki a szeretné az űrcsatát a maga teljességében megtekinteni, nálunk Békéscsabán a Csaba Centerben a VRGamer standjánál megteheti.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr5012268560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása