Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Ma este 21 órától élő fullpanorámás közvetítés a Facebook-on

2016. december 13. - vrgamer

A tegnapi bejelentés szerint a Facebook magyar idő szerint ma 21 órától meglépi az első élő, 360 fokos panorámavideós közvetítését. A National Geographic-kal karöltve háromórás adást terveznek a marsi sivatagi kutatóállomásról (Mars Desert Research Station), Utah államból.

A közlemény szerint:

„ Az elmúlt 80 napban nyolc tudós élt itt a világ minden részéről, marsi körülmények között, teljesen elszigetelve a külvilágtól. A NatGeo élőben jelntkezik a Facebook-on, 360 fokban lesz látható, ahogy a tudósok elhagyják az életterüket. A közvetítés során bejárjuk a lakóterületüket, megmutatjuk, hogy öltöznek be az űrruhájukba, és hogyan mennek egy kört a járművükkel a szimulált marsi felszínen. Az első Live 360 adásban interjúk is lesznek, tudósokkal, szakemberekkel, amelyekben a Facebook közönsége is részt vehet majd.”

Jövő évtől kezdve egyre több oldalon válik majd elérhetővé a 360 videós élő közvetítés lehetősége, a cél az hogy a felhasználók profiljain is megjelenjen ez a lehetőség.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr3512044749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása