Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

DOOM 3 BFG VR verzió HTC Vive –ra!!

2016. november 24. - Mortix

 

Amíg várunk, hogy  a 2016-os DOOM VR verziója elkészüljön, addig is végre tudunk egy kicsit nosztalgiázni a DOOM világában. Mégpedig mindezt úgy, hogy a HTC Vive által adott lehetőségeket teljesen kihasználjuk. Van kontroller támogatás és szobaléptékű játéktér is. Igaz, hogy a DOOM 3 nem a legjobb rész a sorozatból, de a VR élmény ezt bőven feledteti.  

Egy kis bemutató a játékból: 

 

 

A tovább után pedig a telepítés részletei.

 

Először is a DOOM 3 BFG kiadásra lesz szükségünk. Ez most pont akciós a kiadónál, mindössze 10 euró. Ha ezt is sokalljuk, akkor a g2a.com segíthet, itt mindössze 960 forintért megkaphatjuk. Ennyiért már akkor is megéri megvenni, ha csak a DOOM első pályájának a zenéjét akarjuk meghallgatni. 

Ha megvan a játék, és fel is telepítettük, a nehezén már túl vagyunk. Már csak a VR MOD-hoz szükséges fájlokat kell letöltenünk a github.com-ról.

A kitömörített fájlokat másoljuk be a C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Doom 3 BFG Edition\ mappába, és a RBDoom3BFG.exe indításával mehet is a móka. 

Ha szebb grafikára vágyunk, akkor jobb minőségű textúrákat találunk a moddb.com-on 

Nálunk a legutolsó MOD verzió (7.3) tökéletesen működik, ha viszont probléma merül fel, akkor érdemes átnézni a STEAM fórumát a témáról. A játék óriási élmény VR-ben, mindenképpen próbálja ki aki teheti.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr5311995026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása