Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Itt a Mentőexpedíció vr-élmény

2016. november 15. - vrgamer

 

A marsi című regényből készült film vr-feldolgozásáról van szó, ami mától megvásárolható PlayStation VR-ra és HTC Vive-ra. A demó idén januárban mutatkozott be a CES 2016-on, de csak mostanra készült el a Fox Innovation Lab és a Twentieth Century Fox közös játéka vr-élménye.

Nem játék ez, az angol is a experience szót használja. "Interaktív, lenyűgöző kaland, amelyben a nézők részt vesznek Mark Watney szemszögéből. Feladatokat hajtanak végre, amelyek megkönnyítik az asztronauta életben maradását. Leszállhatnak a bolygó felszínére, lebeghetnek zéró gravitációban, vezethetik a rovert krátereket kerülgetve. Mindezt a 360 fokos virtuális valóságban." – áll az ismertetőben. 

 VRFocus szerint az egyik legszebb program, amit eddig kipróbáltak, a tájképtől leesett az álluk. A trailerben maga Ridley Scott – a film rendezője, itt executive producer – meséli, hogy "Mindig is megpróbáltam a filmkészítést a lenyűgöző oldaláról megközelíteni. Most a virtuális valóság eszközeivel még magasabbra tehetjük a lécet. A közönség olyan tapasztalatot szerezhet a sztori során, ami eddig csak a képzeletünkben létezett. 

A The Martian VR Experience mától vásárolható meg 19.99 dollárét a fent említett két eszközre. Ugyan még nem kapott megerősítést, de elképzelhető, hogy az Oculus Riftre következő a hónapban érkezik, amikor debütál az új kontrollere, az Oculus Touch. 

 

Forrás: VRFocus

Update: Rendkívül csalódottak a felhasználók a steamen, azt írják, max 20 perc, és nincs túl sok újrajátszhatóság benne. Ezért Európában 20 eurót kell fizetni, ami piszkosul sok ennyi tartalomért. Szaporodnak a negatív kritikák, az pedig ebben a műfajban felér egy mészárlással. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr7611963225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása