Minden ami virtuális valóság! Hírek, bemutatók, tesztek.

VRGamer

VRGamer

Megjött a SW: Rogue One vr bemutatója

2016. november 14. - vrgamer

Elérhetővé vált a nagyközönség számára a Version Facebook csoportjában a decemberben debütáló új Star Wars-film, a Rogue One: A Star Wars Story vr bemutatója, a Rogue One: Recon. Az  ILMxLAB fejlesztette 360 fokos panorámavideóban két X-Wing pilótához csatlakozhatunk, akik éppen a megérkeznek a Halálcsillaghoz. Ha van giroszkópos telefonotok, már nézhetitek is.

A videó holnaptól a Youtube-ra is felkerül. Van már néhány remek vr SW-tartalom a neten, most ezekből is szemezgetünk. 

Update: A Youtube-ra is kikerült 8K-s felbontásban:

Trials on Tatooine (HTC Vive)

 

 

Szintén az ILMxLAB fejlesztése ez a pár perces interaktív mozi. Mi imádjuk, többször is végignézős/végigjátszós, a fénykardozós rész megunhatatlan. 

Star Wars: The Force Awakens angol oldala, cardboardban lehet nézelődni benne, sok energiát nem fektettek bele. 

 Star Wars Battlefront: X-Wing VR Mission (PlayStation VR)

Az Electronic Arts első vr fejlesztése, még nem jelent meg. Nem is teljes játék lesz, csak egyetlen küldetés, de teaser és az ígéretek alapján mi már most nagyon várjuk. 

 

 

Unreal 4 Mos Eisley (Occulus, HTC Vive)

Nyugalom, még nincs kész. PC-re már kint van az a játszható demó, amiben bebarangolhatjuk Mos Eisley legendás helyszíneit. Az  Obsidian Entertainment alkalmazott John Lewis olyan játékokon dolgozott, mint a Neverwinter Nights 2 és Fallout: New Vegas. Nem mellesleg pedig fanatikus SW rajongó. Így szabadidejében elkezdte lemodellezni Unreal Engine 4-ben az az űrkikötő dokkot, ahol a Falcon is pihent. Vérszemet kapott, és elhatározta, hogy a kocsmát is megcsinálja. Buzgalmának hamar híre ment, a kollégák pedig elkezdtek besegíteni neki, szeptemberben már tizenhét fős kompánia dolgozott a projekten. 

 

 

A demó letölthető, vigyázat, 7.5 giga, nincs optimalizálva, így több perces is lehet a betöltési idő. Ami számunka még izgalmasabb, hogy jelenleg is dolgoznak az Occulus és a HTC Vive vr-bővítéseken, epekedve várjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr2011959623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása